Over ons

Mijn naam is Dulce Gomes en ik ben de eigenaar van Gomes Management SUPPORT.

Inmiddels heb ik vanuit Gomes Management SUPPORT wisselende ervaring opgedaan in een dynamische en boeiende werksfeer, zoals Boskalis dredging, Mentes Advisory een bedrijf in de energie-sector, Bastian Concultancy en VBMS.

Momenteel ben ik bezig met de opleiding Projectmanagement aan de Open Universiteit. Hiervoor heb ik de opleidingen Management Assistent, Secretaresse, Administratie en Telefoniste/Receptioniste, gevolgd en succesvol afgerond met de diploma’s.

Na een aantal jaren te hebben gewerkt als onder ander: Office Manager, Management Assistent, Secretaresse, Financieel/Administratief medewerkster en Secretarieel Medewerkster, heb ik besloten om deze leuke uitdaging aan te gaan en mijn droom waar te maken en in 2016 voor mezelf begonnen. Ik verheug mij erop om een leuke opdracht voor u te mogen uitvoeren en op een leuke en resultaat gerichte samenwerking. In de toekomst wellicht met mij of een van mijn medewerkers/collega's.

Over mijzelf kan ik zeggen dat ik stressbestendig, flexibel, accuraat, representatief, leergierig, zelfstandig, goed in teamverband functionerend, multitasker en dienstverlenend ben.

Als Freelancer/ZZP-er/Interim ben ik altijd te vinden voor afwisselende en uitdagende opdrachten, zoals Personal Assistant, Office Manager, Management Assistente, Projectmedewerkster, Secretaresse of Financieel/Administratief Medewerkster. Daarbij staat professionaliteit en maatwerk voorop.Werving & Selectie:
Bent u opzoek naar (tijdelijk) personeel? Zakelijk dienstverlening of in de financiële sector? Ook dan kunt u bij Gomes Management SUPPORT terecht.


Neem gerust contact met mij op om de mogelijkheden van ondersteuning en dienstverlening op maat te bespreken.

U kunt ook vrijblijvend een offerte aanvragen.

Wij streven ernaar om zo spoedig mogelijk te reageren.


Hartelijke groet,

Dulce Gomes

Gomes Management SUPPORT